Счетоводни Планове

СТАРТ

9.90лв

Стартиращи компании, които генерират основно разходи нямат приходи.

УСЛУГИ

24.90лв

За фирми работещи в сферата на услугите извършвани от собственика.

ТЪРГОВИЯ

29.90лв

За фирми работещи в  търговията, обслужвани от собственика.

УСЛУГИ +

34.90лв

Фирми в сферата на услугите, извършвани от собственика и нает персонал

ТЪРГОВИЯ+

49.90лв

Фирми в сферата на търговията обслужвани от нает персонал.

ЛИЧЕН

-

Индивидуален план, изготвян за нуждите на разрастващ се бизнес.

СТАРТ

Предназначен за стартиращи фирми които са в процес на организация на бъдещата си дейност. Т.е. генерират основно разходи и липсват приходи. Също е приложим за фирми които имат минмална дейност през годината или са преустановили дейност.

УСЛУГИ

Плана е предназначен за фирми предлагащи услуги и са обслужвани само от собственика (собственика извърша услуги с личен труд), като например: фризьори; козметици; маникюристи; таксиметрови услуги; преводачи; обущари, часовникари; ключари; дизайнери; ремонт на битова техника, лекари , зъболекари, фитнес инструктори, програмисти на свободна практика (фрилансъри) и др.

ТЪРГОВИЯ

За фирми експолатиращи малки търговски обекти: павилиони, магазини за цветя, закуски, галантерии, магазини за дрехи и обувки, оптики, книжарнички,  …

( обекти обслужвани само от собственика на фирмата)

УСЛУГИ +

Подобно на план УСЛУГИ е предназначен за бизнес в сферата на услугите, но вече и с нает персонал. Т.е. бизнеса се обслужва от собственика и служители.  Примерно като: брокери, детски кътове и атракциони, рекламни и сватбени агенции, фотографи, видео-заснемане, автомивки и сервизи, гумаджийни работилници, центрове за обучения, паркинг услуги и др.

ТЪРГОВИЯ +

Търговски обекти: магазини за хранителни стоки, алкохол и цигари, кафенета, малки обекти за обществено хранене и онлайн магазини.

ЛИЧЕН

За бизнес със повече персонал и обем на документите се изготвя индивидуален план.

Ако не намирате вашият план, не се колебайте и се свържете с нас!

Допълнителни услуги

Допълнителни такси добавяни към плана:

  • Допълнителна банкова сметка:  2,00 лв към счетоводния план.
  • Обявяване на ГФО в Търговски регистър:  40,00 лв. (включващо държавна такса; еднократно в годината).

Допълнителнa Информация

  • Цената на счетоводния план включва обработката на въведените счетоводни документи за календарния месец и подаване на данни към НАП.
  • Заплащането на ползвания план става в началото на следващият месец след получаването на фактура от нас, т.е. услугата не се заплаща авансово.
  • За клиенти които ползват системата повече от 8 месеца, изготвянето и подаването на годишна данъчна декларация е безплатно.
Начини на плащане